PRIPREMA I POSLUŽIVANJE BARSKIH MJEŠAVINA
UVJETI ZA UPIS U PROGRAM:
- Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 HKO
- Važeća sanitarna iskaznica
- Liječnička potvrda
- Navršenih 18 godina
DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS:
- kopija razrednih svjedodžbi i završne svjedodžbe
- kopija osobne iskaznice
- kopija rodnog lista
- potvrda o obavljenoj praktičnoj nastavi (tada se rade i ugovori o suradnji i provedbi praktične nastave) ili potvrda poslodavca da u radnom procesu obavlja poslove za koje se školuje
- liječničko uvjerenje – polaznici koji već obavljaju poslove za koje se školu ju trebaju imati obavljen pregled na medicini rada pa donose kopiju istoga
- kopija potvrde / uvjerenja o osposobljenosti za rad na siguran način / zaštita na radu
KOMPETENCIJE KOJE SE PROGRAMOM STJEČU:
- Procijeniti pravilno vrijeme preuzimanje narudžbe
- Objasniti postupak pripreme pića i napitaka
- Prezentirati i dekorirati piće u odgovarajućim čašama
- Primijeniti osnovne tehnike miksologije
- Rukovati aparatima i sitnim inventarom sukladno pravilima ugostiteljskog objekta
- Koristiti vještinu aktivnog slušanja kod rješavanja prigovora gosta
- Nositi propisanu radnu odjeću prilikom izvršavanja zadataka
8. Održavati radni prostor u skladu s postojećim propisima ugostiteljskog objekta i higijensko sanitarnim propisima
KLASA: | 602-06/23-06/01 |
URBROJ: | 332-04-02/08-23-21 |
Datum izdavanja mišljenja na program: | 26. listopada 2023. |
- All
- Ekonomija, trgovina i poslovna administracija
- Graditeljstvo i geodezija
- Osobne usluge, usluge zaštite
- Poljoprivreda, Prehrana i Veterina
- Promet i logistika
- Psihologija, edukacijska rehabilitacija, logopedija i soc. djelatnosti
- Strojarstvo, Brodogradnja i Metalurgija
- Šumarstvo, prerada i obrada drva
- Turizam i ugostiteljstvo
- Zdravstvo i socijalna skrb