Misija

Naša misija je uspjeh polaznika u obrazovanju, na tržištu rada i osobnom ostvarenju pružajući im mogućnost stjecanja prve kvalifikacije ili prekvalifikacije i dokvalifikacije.

Slijedeći svoju misiju mi smo uvijek otvoreni prema potrebama svih polaznika, dostupni neovisno o njihovim intelektualnim i fizičkim sposobnostima te time promičemo  jednakost i uključivost razvojem znanja i vještina.

Učilište je posvećeno ostvarivanju najviših standarda kvalitete u obrazovanju odraslih i u svom poslovanju. Praćenjem potreba tržišta rada za odgovarajućim kadrovima i razvojem nastavnih planova i programa temeljenih na standardima zanimanja te organizacija programa obrazovanja prema potrebama tržišta rada za obrtništvo i poduzetništvo, POU Pouka osigurava izvrsnost i konkurentnost na polju Karlovačke županije, ali i šire u skladu sa zakonskom regulativom i osuvremenjenim pristupom sustavu obrazovanja odraslih.

Slijedeći sve navedeno svojim radom želimo doprinijeti razvoju društva u kojem živimo.

 

Vizija

Vizija –  biti izvrsni na području obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja u Karlovačkoj županiji kako bi  polaznici u nama imali  trajnog partnera za razvoj  njihovih temeljnih i specifičnih kompetencija. 

Skip to content