Pravila privatnosti

Izjava o privatnosti podataka (usklađena s GDPR-om)

Privatnost podataka

Dobrodošli na našu web stranicu i hvala Vam na interesu za Pučko otvoreno učilište Pouka. Kada nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na našoj web stranici, dostavljate nam i mi prikupljamo osobne podatke kao što su vaše ime, e-mail adresa i telefonski broj. Pučko otvoreno učilište Pouka se zalaže za transparentnost o tome kako prikuplja i koristi te podatke i ispunjava svoje obveze zaštite podataka.

Imate pravo zatražiti kopiju podataka koje o vama držimo na našim sustavima. Imajte na umu da nećemo dati sljedeće vrste podataka kao odgovor na zahtjev za pristup podacima: informacije o drugim ljudima; mišljenja dane u povjerenju; ponovljeni zahtjevi ili povlaštene informacije. Ostale vrste informacija također mogu biti izuzete u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

Izjava o zaštiti podataka

Suglasni ste i prihvaćate da su Vaši podaci i informacije koje ste dali namijenjeni bazi podataka Pučkog otvorenog učilišta Pouka, Bogoslava Šuleka 29, Karlovac.

Podaci i dane informacije biti će pohranjeni u bazi podataka Pučkog otvorenog učilišta Pouka, Bogoslava Šuleka 29, Karlovac te će se smatrati povjerljivima. Djelatnici Učilišta i druge osobe koje zbog naravi poslova koje obavljaju s navedenim Učilište ili za navedeno Učilište imaju pristup povjerljivim podacima, obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv Vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste.

Suglasni ste i prihvaćate da će se navedeni podaci i informacije koje ste dali koristiti isključivo od strane Pučkog otvorenog učilišta Pouka, Bogoslava Šuleka 29, Karlovac , u svrhu odgovora na Vaše upite, ugovaranja eventualnog sastanka s Vama, dostave ponuda i obavijesti, te da se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg prethodnog pisanog odobrenja.

Skip to content