OSNOVE UGOSTITELJSKOG POSLUŽIVANJA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje prethodne kvalifikacije minimalno na razini 1 HKO Važeća sanitarna iskaznica Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova ugostiteljskog posluživanja...
PRIPREMA JELA UZ POTPUNO ISKORIŠTAVANJE NAMIRNICA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar, slastičar) DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS: kopija razrednih svjedodžbi i završne svjedodžbe kopija osobne iskaznice kopija...
PRIPREMA I POSLUŽIVANJE BARSKIH MJEŠAVINA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 HKO Važeća sanitarna iskaznica Liječnička potvrda Navršenih 18 godina DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS: kopija razrednih svjedodžbi i završne...
PRIPREMA HRVATSKIH TRADICIONALNIH JELA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar) važeća sanitarna iskaznica DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS: kopija razrednih svjedodžbi i završne svjedodžbe kopija osobne iskaznice...