OSNOVE UGOSTITELJSKOG POSLUŽIVANJA

OSNOVE UGOSTITELJSKOG POSLUŽIVANJA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje prethodne kvalifikacije minimalno na razini 1 HKO Važeća sanitarna iskaznica Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova ugostiteljskog posluživanja...

PRIPREMA JEDNOSTAVNIH SLATKIH JELA

PRIPREMA JEDNOSTAVNIH SLATKIH JELA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje kvalifikacije na razini 1 Važeća sanitarna iskaznica Liječnička potvrda   DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS: kopija razrednih svjedodžbi i završne svjedodžbe kopija osobne iskaznice kopija...

PRIPREMA JELA UZ POTPUNO ISKORIŠTAVANJE NAMIRNICA

PRIPREMA JELA UZ POTPUNO ISKORIŠTAVANJE NAMIRNICA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar, slastičar)   DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS: kopija razrednih svjedodžbi i završne svjedodžbe kopija osobne iskaznice kopija...

PRIPREMA I POSLUŽIVANJE BARSKIH MJEŠAVINA

PRIPREMA I POSLUŽIVANJE BARSKIH MJEŠAVINA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 HKO Važeća sanitarna iskaznica Liječnička potvrda Navršenih 18 godina   DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS: kopija razrednih svjedodžbi i završne...

PRIPREMA HRVATSKIH TRADICIONALNIH JELA

PRIPREMA HRVATSKIH TRADICIONALNIH JELA UVJETI ZA UPIS U PROGRAM: Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (kuhar) važeća sanitarna iskaznica   DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS: kopija razrednih svjedodžbi i završne svjedodžbe kopija osobne iskaznice...
Skip to content