Pučko otvoreno učilište Pouka, slijedeći svoju misiju, u svome radu posvećeno je ostvarivanju najviših standarda kvalitete u obrazovanju odraslih i u svom poslovanju. Praćenjem potreba tržišta rada za odgovarajućim kadrovima i razvojem nastavnih planova i programa temeljenih na standardima zanimanja te organizacija programa obrazovanja prema potrebama tržišta rada za obrtništvo i poduzetništvo, POU Pouka osigurava izvrsnost i konkurentnost na polju Karlovačke županije, ali i šire u skladu sa zakonskom regulativom i osuvremenjenim pristupom sustavu obrazovanja odraslih.
Politika kvalitete temelji se na težnji i naporima osiguravanja osobnog i društvenog prosperiteta svih dionika, ponajprije polaznika, nastavnika i ostalih zaposlenika, ali isto tako i poslovnih partnera i suradnika, osnivača i društvene zajednice u cjelini. Sukladno tome kultura kvalitete je zajednička vrijednost i odgovornost svih dionika POU Pouka.
POU Pouka prepoznaje svoje polaznike kao primarne dionike svoga sustava kvalitete i korisnike svojih usluga, koji neprestano procjenjuju kvalitetu i izražavaju svoje zadovoljstvo u redovitom anketiranju.
Upravo osnovna težnja POU Pouka, sadržana u nastojanju da Učilište postane  centar izvrsnosti na području obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja na polju Karlovačke županije i šire, predstavlja referentni okvir za uspostavu, prosudbu i provedbu te ostvarenje ciljeva kvalitete.
Stvoriti poveznice između sustava kvalitete poslovanja i sustava kvalitete obrazovanja odraslih što bi u konačnici doprinijelo sadržajnijim prosudbama i verifikacijama vlastitih aktivnosti čime bi se potvrdilo nastojanje POU Pouke za stalnim razvojem kvalitete svojih usluga u svim područjima djelatnosti je nešto čemu teži POU Pouka s ciljem postajanja centra izvrsnosti na području obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja i s ciljem zadovoljnih zaposlenika, nastavnika i polaznika kao primarnih dionika svog sustava kvalitete.
 

Kontakt

E-mail: info@pouka.hr
Telefon: 047 / 642 - 938
Fax: 047 / 642 - 937
Adresa: Šulekova 29, 47000 Karlovac

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.