Pučko otvoreno učilište POUKA je privatno učilište osnovano 21.10.2005. u Karlovcu i od tada se bavi obrazovanjem odraslih starijih od 15 godina i sve to vrijeme uspješno provodi programe osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja, prekvalifikacije, programe osposobljavanja i usavršavanja, te razne radionice.
Trenutno imamo 20 srednjoškolskih  programa i više od 75 verificiranih programa osposobljavanja.
Nastava se u programima izvodi dopisno-konzultativnim ili konzultativno-instruktivnim putem te su svi programi odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta što znači upis završenog programa u radnu knjižicu.
S ciljem usklađenja ponude i potražnje za stručnim osposobljavanjima i usavršavanjima Učilište kontinuirano razvija obrazovne programe koji uz puno praktičnog rada omogućuju polaznicima stjecanje potrebnih kompetencija za samostalan rad. U tu svrhu ostvarena je suradnja s mnogim partnerima iz javnog i privatnog sektora.
Naš misija je pružiti odraslim polaznicima mogućnost ili stjecanja prve kvalifikacije ili prekvalifikacije kako bi bili konkurentni usvojenim znanjem i vještinama na tržištu rada i time povećali svoju zapošljivost.
POU Pouka uz stalno zaposlene ima preko 60 suradnika, stručnjaka na svom polju djelovanja.
 

Kontakt

E-mail: info@pouka.hr
Telefon: 047 / 642 - 938
Fax: 047 / 642 - 937
Adresa: Šulekova 29, 47000 Karlovac

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.