U ponedjeljak u 19 sati u prostorijama Pouke održati će se prezentacija projekta "Turizam, poduzetništvo, poljoprivreda".

Predavač prof. Biserka Marčinko kroz prezentaciju prenijeti će iskustva s Malte koja je stekla kroz ovaj projekt.

Svrha projekta i prezentacije je potaknuti pokretanje poduzetništva i zapošljavanja mladih i polaznika programa obrazovanja odraslih. 

Završni rad  u Karlovcu održava se 18.06.2019. (utorak) u sljedećim terminima:

16:00 - poligon ( samo vozači )

Prostorije POU Pouka

17:00 -  tehničari za logistiku i špediciju, tehničari cestovnog prometa, ekonomisti, komercijalisti, hotelijersko turistički tehničari, šumarski tehničari, građevinski tehničari, opći poljoprivredni tehničari, zidari, prodavači, vozači, konobari, slastičari, pekari

17:00 - polaznici Elektrostrojarske obrtničke škole Zagreb

Od ove godine u Učilištu provodimo i programe osposobljvanja za:

1. Priprematelja jednostavnih jela;

2. Računalnog operatera;

3. Sommeliera;

4. Betonirca.

 

Za više informacija nazovite nas na 047/642-938 ili nas kontaktirajte putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Od sada u našem Učilištu provodimo i program osposobljavanja za poslove knjigovođe i program usavršavanja za poslove računovođe.

Za detaljnije informacije obratite nam se na 047/642-938 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

U program stjecanja srednje stručne spreme za zanimanje građevinski tehničar može se upisati osoba koja ima: završenu osnovnu školu, 15 godina života i liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti polaznika za navedeno zanimanje.

 

Za upis u program prekvalifikacije za zanimanje građevinski tehničar polaznik mora imati završenu srednju školu i liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti polaznika za navedeno zanimanje.

Završni rad polaže se prema Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada, NN 118/09. Nakon što je polaznik zadovoljio na završnoj provjeri, Ustanova mu izdaje završnu svjedodžbu o stečenoj SSS –Građevinski tehničar.

Potkategorije

 

Kontakt

E-mail: info@pouka.hr
Telefon: 047 / 642 - 938
Fax: 047 / 642 - 937
Adresa: Šulekova 29, 47000 Karlovac